Prunus Armeniaca Hargrand / Hargrand Kajszibarack

Prunus Armeniaca Hargrand / Hargrand Kajszibarack
Prunus Armeniaca Hargrand / Hargrand  kajszi
Prunus Armeniaca Hargrand / Hargrand  kajszi
powered by social2s
Leírás

A Prunus Armeniaca Hargrand / Hargrand  Kajszibarack egy kanadai sárgabarack. Ez egy nagyon szívós és ízletes sárgabarack. Augusztus első hetében érik. A gyümölcse nagy, narancssárga bőre van, néhány vörös pigmentfolttal.

A húsa édes, lédús és magvaváló. A gyümölcs kiválóan alkalmas friss fogyasztásra és friss piaci értékesítésre, valamint feldolgozásra. Öntermékeny (nem kell más fa a virágok beporzásához), betegségekkel szemben ellenálló és nagyon termékeny. A sárgabarackfák a legjobbak metszés nélkül. Mégis, ha vágni kell, akkor virágzás után, vagy közvetlenül a betakarítás után. Így lesz elég ideje új gallyak és virágrügyek előállítására a következő évre.

A fa erőteljes. Fagy- és szárazságálló. Napos és meleg, erős széltől védett helyre, valamint jó, humuszban gazdag talajra van szüksége.

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok