Csomagszállítás

powered by social2s

Megrendelését munkatársunk minden esetben e-mail-ben visszaigazolja! A visszaigazolást követően előleg számlát küldünk a fizetéshez. Utalástól számított 7-14 munkanapon belül küldjük el csomagját.

 

A raktáron lévő termékekre munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket 7-14 munkanapon belül az ország teljes területén 8 és 17 óra között házhoz szállítja a GLS futárszolgálata, vagy saját teherautónk.

A futárszolgálat a megadott telefonszámra a kézbesítés napján SMS-ben értesíti önt a pontos kiszállítás időpontjáról. 
A kézbesítés munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérjük, ügyeljen, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét is adja meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollegáját értesítse, hogy küldeményt vár. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, másnap újra megkísérli a kézbesítést, és ha ebben az esetben sem jár sikerrel, értesítőt hagy.. A csomag státusza a csomagszám alapján folyamatosan nyomon követhető a Csomagkeresés oldalon. A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket, ezért a kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető.
Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a címen. Ebben feltünteti az elérhetőségét.

Banki előreutalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a megrendelés számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mailben talál. Minden fenti szállítási mód tartalmazza az ÁFA-t, a csomagolás, szállítás, telefonos egyeztetés minden költségét. További információ kérhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A szállítási költséget a csomag mérete alapján kalkulálja rendszerünk. Minden csomagban megküldjük a rendelt termék bruttó ellenértékét tartalmazó számlát. A szállítási költséget, mint továbbértékesített szolgáltatást számlázzuk, a csomag az erre vonatkozó számlát is tartalmazza.

A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert (maximális magasság: 60 cm, maximális szélesség: 80 cm, maximális hosszúság: 200 cm, maximális súly: 40 kg)

Saját teherautós szállítás esetén, nincs méret és mennyiségi határ sem.  A kormány rendelet értelmében a megemelkedett üzemanyag árak miatt, sajnos cégünk így saját autós szállítás esetén címenként 16.000.-Ft szállítási költséget kénytelen felszámolni!

Díjtételek

Tarifa sávok Díjjak:
M 2.570-Ft
L 3.200-Ft
XL 3.600-Ft


A vevő jogosult a megrendelést követően, de legkésőbb a postára adást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti a 
+36 30 492 7042-es telefonszámon, vagy e-mail-ben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Pécs területén 15.000Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítást biztosítunk!

Faiskolánk az egész ország területén vállalja dísznövények kiszállítását. A Profi Faiskola dísznövény kertészet, és díszfaiskola, kínálatában szerepel még, egy- és kétnyári virág, balkonnövény, fűszernövény, szoba-, tavi- és vízinövény. Többnyire saját termesztésű díszfa, díszcserje, örökzöld, évelő-, kúszó-, futó-, sziklakerti- és szoliter növény kiskereskedelmi értékesítése. 
Telephelyünk Pécs Paál László utca 1. szám alatt található.

Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok