Prunus Armeniaca Bhart (orangered) / Bhart (orangered) Kajszibarack

Prunus Armeniaca Bhart (orangered) / Bhart (orangered) Kajszibarack
Prunus Armeniaca  Bhart (orangered) / Bhart (orangered) KajszibarackPrunus Armeniaca Bhart (orangered) / Bhart (orangered) Kajszibarack
Prunus Armeniaca  Bhart (orangered) / Bhart (orangered) Kajszibarack
Prunus Armeniaca  Bhart (orangered) / Bhart (orangered) Kajszibarack
powered by social2s
Leírás

A Prunus Armeniaca  Bhart (orangered) / Bhart (orangered) Kajszibarack egy hatalmas gyümölcsű kajszifajta június végén-július elején érik, világos narancssárga színű, fényes, sima héjú, kiváló ízű.

Fája igen erős növekedésű, nem betegségérzékeny, jó termőképességű. Érése elhúzódó, többmenetes szedés szükséges. Nagy terhelésnél kicsik maradnak a gyümölcsök és minőségük is rosszabb lesz.  Ritkítani kell.

Felülete barnulhat az esőtől, vagy a nagy hőségtől. Magvaváló. Tárolási ideje korlátozott, de nagyobb, mint a Luizet-é.  Nem öntermékeny, porzó fajta feltétlenül szükséges mellé: Harogem, Harlayne, Fantasme, Bergeron, Hargrand, Bergarouge c

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok