Prunus avium Sunburst / Sunburst Cseresznye

Prunus avium Sunburst / Sunburst Cseresznye
Prunus avium Sunburst / Sunburst Cseresznye
Prunus avium Sunburst
powered by social2s
Leírás

A Prunus avium Sunburst / Sunburst Cseresznye rendszeres, nagyon magas termelékenységi ráta. A Bigarreau Burlat után 15-20 nappal érik június 15-20 körül.
A gyümölcsök nagyon nagyok, átmérőjük 26-30 mm, súlya 9-10 gramm, gömb alakúak. A héja közepesen vastag és fényes, élénkvörös színű.

A húsa halványpiros, közepesen kemény, ropogós, kissé hajlamos a repedésekre, zamatos. Jó, édes-savanyú íze van. A magja kicsi. A szár közepesen hosszú. Nem alkalmas gépi betakarításra.

A fák erős élénkséggel és enyhén terjedő lombkoronával rendelkeznek. Az ágak érzékenyek az elszáradásra, ezért rendszeres metszés szükséges. Öntermékeny. Jó porzó fajta a : Vera, Linda, Kavics, Katalin, Annus, Tünde és Aida cseresznye és az Érdi nagygyümölcsű meggy számára.

Alany: sajmeggy

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok