Prunus Armeniaca rakovsky / Rakovsky Kajszibarack

Prunus Armeniaca rakovsky / Rakovsky Kajszibarack
Prunus Armeniaca rakovsky / Rakovsky Kajszibarack Prunus Armeniaca rakovsky / Rakovsky Kajszibarack
Prunus Armeniaca rakovsky / Rakovsky Kajszibarack
Prunus Armeniaca rakovsky / Rakovsky Kajszibarack
powered by social2s
Leírás

A Prunus Armeniaca rakovsky / Rakovsky Kajszibarack a Magyar Kajszibarack után 4-7 nappal és egészen augusztus közepéig szüretelhető. Gyümölcsei nagyok, vagy közép nagyok 38-40 g tömegűek.

Formája gömbölyded alakú, mely csúcsa felé kúpos. Termés héja először szalma, majd narancssárga erős bordó fedőszínnel. Kissé molyhos, bársonyos tapintású.

Húsa sötét narancssárga, zamatos, bőlevű, gyengén rostos, magvaváló. Íze rendkívül édes, enyhén savas, sajátosságos kellemes zamattal. Rendszeresen, és igen bőven terem. Középkorai virágzású. Fája középerős növekedésű, koronája fiatalon felfelé tör, majd szétterülő, magasra boltozott sűrű gömb vagy henger lakú. A téli és a tavaszi fagyok iránt nem érzékeny. Öntermékeny.  

 

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok