Prunus Avium Regina / Regina cseresznye

Prunus Avium Regina / Regina cseresznye Kiszerelés: Szabadgyökeres 160-200cm
Prunus Avium Regina / Regina cseresznyePrunus Avium Regina / Regina cseresznye
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár1.600 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Prunus Avium Regina / Regina cseresznye
Prunus Avium Regina / Regina cseresznye
Prunus Avium Regina / Regina cseresznye
powered by social2s
Leírás

A Prunus Avium Regina / Regina cseresznye egy késői szezonbeli fekete desszertcseresznye, július közepétől későig szüretre kész. Ezt a kicsi, lombhullató fát jó ízű, nagy cseresznye, tavaszi virágainak díszítő vonzereje és elegáns formája miatt termesztik. Gyümölcsrepedéssel szemben ellenálló. Kereskedelemben is termesztik. A mutatós cseresznyevirágok tavasz elején és közepén díszítik a fa koronáját.

Az 5 levélzetű, fehér virágokat jó minőségű, nagyméretű és majdnem fekete színű termés követi. A gyümölcs íze édes és aromás. A tojásdad, fogazott levelekből álló lombozat az év nagy részében sötétzöld, de ősszel narancssárga árnyalatúvá válik piros színben, ami az első fagyokig kamatozik. 10 év múlva ez a lombhullató gyümölcsfa körülbelül 4 méter magasra nő, szélessége 3 méter. Az édes-cseresznye Regina önsteril növényként beporzási partnerre lesz szüksége, hogy gyümölcsöt termeljen. Ültessen egy másik cseresznyefajtát a közelben, lehetőleg olyat, amely körülbelül egy időben virágzik, mint Regina. 

Annak érdekében, hogy ez a gyümölcsfa virágozzon, termése közepesen termékeny, jól lecsapolt talajban, és teljes napsütésben . Ez a fajta értékelni fogja a kert védett helyét, amely távol tartja finom virágait a zord széltől. Szurkolói edzésre alkalmas. A metszést évente kell elvégezni, és a módszer a fa képzési formájától függ. A legtöbb esetben elegendő a zsúfolt és sérült hajtások egyszerű eltávolítása. Rugalmas és rendkívül dekoratív, ez a szép fa több évszakra szóló érdeklődést és bőséges aromás cseresznyét kínál. Növelje mintafaként, vagy az általa termelt ehető gyümölcsökhöz, amelyeket nyersen lehet fogyasztani, vagy gyümölcslevek és befőttek készítésére lehet használni.

Alany: sajmeggy

A növény méretei miatt, postai küldés nem kivitelezhető!
Átvétel a faiskolai telephelyünkön.
Pécs területén ingyenes házhozszállítás.

Télállóság: Zóna 4a -34.4 °C.

    

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében.
Ok